BETÖLTÉS

A sminkek készítése során gondosan ügyelek a bőrtípusodnak megfelelő készítmények kiválasztására. Főképp az Atelier Paris palettájáról választok, de emellett bolti forgalomban kapható, ás magas minőségű termékeket is megtalálsz nálam. (pl.: Mac, Benefit Cosmetics, Nyx Cosmetics, Kylie Cosmetics, stb.)
Számtalan magyar és külföldi oktatónál megfordultam már, egy kicsit mindenki stílusából építettem a saját technikámba, így megalkotva egy egyedi irányvonalat. Kedvelem a nőies, elegáns dolgokat. Fontosnak tartom az összhangot a megjelenésed minden eleme között, így mindig kikérdezlek a ruhádról, hajadról és az ékszereidről is, amiket viselni szeretnél.
Természetesen el tudok készíteni Neked feltűnő, kreatív, díszes sminkeket is különleges alkalmakra, ha arra vágysz. Ha ilyesmiben gondolkodsz, bátran hozz fotót arról, ami tetszik, hogy könnyebben megtaláljuk a hozzád illőt.
Amikor sminket készíttetünk, mindannyian szeretnénk egy kicsit átalakulni, megszépülni, de mindemellett önmagunk maradni. Szóval csak mondd el bátran, hogy mi tetszik és ne félj azt se megmondani, ha nem tetszik valami. Ha székemben ülsz, azért vagy ott, hogy elégedett legyél. És addig nem is foglak hazaengedni, amíg ez nem így van 😊