BETÖLTÉS

Bárkányi Cecília

Sminkes és Sminktetováló

Üdvözöllek!


Pár gondolatban bemutatkoznék és megosztanék Veled pár dolgot az eddigi szakmai pályafutásomból, ha van kedved, tarts velem!
Diplomásként sokaknak furcsa volt, hogy mást is ki akartam próbálni. A hobbiból először szerelem lett, majd a szerelemből egy teljes váltás következett. Évekig versenyszerűen táncoltam, így volt már bőven tapasztalatom a sminkek területén, tulajdonképpen emiatt nem ijedtem meg, ha magamon kívül mást is ki kellett festeni. Magam sem emlékszem már pontosan, hogy ki volt az első, aki megkért, hogy a szalagavatójára sminkeljem ki, de ott és akkor elindult egy folyamat. Egyre több megkeresést kaptam, én pedig egyre többet akartam tudni. Végzős lehettem már mindkét szakomon az egyetemen, de valahogy egyre inkább az foglalkoztatott, hogy szebb sminkeket készíthessek, megtaláljam a jobb alapanyagokat és tartósabb szépségeket hozzak létre.
Viszonylag hamar rájöttem, hogy a szép sminkek semmit sem érnek, ha nem értek a bőrhöz, amire készítem azokat. Így ötödév mellett elkezdtem a kozmetikus képzést is. Miután befejeztem, annyi tanfolyamot végeztem, amennyit csak lehetett, minden bevételemet a fejlődésre fordítottam. Ez a mai napig is így van egyébként, ha csak tehetem elmegyek egy masterclass-ra. Legyen ez akár sminktetoválás vagy smink területen.


Aztán elérkezett egy új korszak, a versenyzés. Megismertem egy nagyon tehetséges fodrászt, aki magával csábított ebbe a csodás világba - ezért azóta is nagyon hálás vagyok neki. Számos megnyert sport és szakmai versennyel a hátam mögött teljesen bizonyossággal mondhatom Neked, hogy nem attól leszek jobb szakember, ha ezeket az eredményeket pontosan felsorolom. Mindig az odavezető út, ami épít minket. Rengeteg gyakorlás, sok éjszakányi ötletelés előz meg egy ilyen eseményt, mire összeáll a teljes egész; a ruha, a köröm, a haj, a smink, a csoda. „Átlagos” szakemberként soha nem fordítottam volna ennyi időt és energiát a gyakorlásra és fejlődésre. Miután ez tudatossá vált, próbáltam a többi területre is átültetni ezt a szemléletet. Folyamatosan keresem a jobbat, innovatívabbat.
Magasfokú precizitást tanultam ezek alatt az évek alatt, így mertem belevágni a sminktetoválásba is. Mindig is érdekelt, hogy hogyan nyújthatnék egy tartósabb megoldást a hölgyek számára. Valójában a saját „nincs kedvem mostmár minden reggel megrajzolni” problémám indított el véglegesen az úton. Négy évvel ezelőtt találtam meg azt a sminktetoválót és oktatót, akinek munkái minden tekintetben példaértékűek a számomra, így nála fejlesztem magam azóta is rendszeresen. Méhn Tünde precizitása és értékrendje a munkafolyamat minden részletének fontosságáról maximálisan megegyezik azzal, amit én is képviselek. Ez év januárjától referencia szalonként folytatom a munkám, az ő irányítása alatt, hogy ne csak a Pécs közeli vendégek szépülhessenek a legmodernebb tartóssminkekkel.
Amikor nálam jársz, biztos lehetsz benne, hogy a Te kívánságod fog teljesülni, a tőlem telhető legalaposabb szakmai háttérrel és tanácsokkal.

Berta Gabriella

Kozmetikus

Üdvözöllek!


Pár mondattal szeretnék bemutatkozni.
Berta Gabriella vagyok,kozmetikus.
Mindig próbálom a vendég szemszögéből nézni a kezeléseket, mi az amire én is vágyom és mi az
amivel én is meg lennék elégedve.
Éppen ezért igyekszem a lehető legtöbb képzésen részt venni,folyamatosan fejlődni,és mindig napra
kész lenni.
Szolgáltatásaimat folyamatosan bővíteni,hogy tényleg mindenki megtalálja nálam amire szüksége van
neki és bőrének.
Célom a vendégeim elégedettsége,és hogy egy olyan professzionális kozmetikummal dolgozzam ami
minden igényt kielégít, és azonnali látható eredményt nyújt!
Ez alapján választottam a Maria Galland francia luxus kozmetikumot is amely megteremtette a
harmóniát a belső és a külső szépség között.