BETÖLTÉS

A tetoválásról és minden másról

Bejelentkezni a legegyszerűbben a www.facebook.com/barkanyiceciliasmink oldalon tudsz.
Telefonon korlátozottan vagyok elérhető, mert dolgozom és ilyenkor csak a vendéggel foglalkozom. Ha nagyon sürgős és azonnali választ igénylő dologról van szó, hívj nyugodtan, viszont ha nem veszem fel, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy hívjalak vissza, erről és erről van szó.
Egyéb komminukációs csatornákat, mint pl. Viber, nem használok a bejelentkezések kezelésére, nem fogok reagálni rá, amennyiben ott írsz vagy hívsz.
Tehát összessgében a Facebook oldal, e-mail és telefon áll rendelkezésedre a bejelentkezésre.
Kérlek, ne késs a megbeszélt időpontről, maximum 20 percet tudok még kezelni (a többi időpont miatt), de azt is csak abban az esetben, ha jelzed nekem telefonon vagy SMS-ben.
Kérlek, hogy időpontodat időben mond le, ha mégsem tudsz jönni. Az időben való lemondás azt jelenti, hogy legkésőbb 48 órával a tetoválásra foglalt időpont előtt jelezz! Amennyiben 24 órán belül mondod le az időpontodat, de mindenképp szeretnél jönni, 30%-os felárat kell sajnos fizetni a következő alkalommal., mivel a tetoválónak kiesik az előre kalkulált 2 órás munkaidő.
Amennyiben több területet szeretnél egyszerre tetováltatni, úgy előleget szükséges személyesen bevinned az üzletbe, amely a végösszeg 30%-át jelenti. A tetováláskor levonásra kerül a korábban befizetett előleg nyugta ellenében. Ha nem hozod magaddal a kapott nyugtát, az előleget sem áll módunkban levonni!
Ha 48 órán belül mondod le a több tetoválásra foglalt időpontodat, akkor az előleg összegét nem áll módunkban visszafizetni!
Ha nem hozol be személyesen előleget legalább 1 héttel a több területes foglalásod előtt, akkor az időpontodat automatikusan töröljük.
Egy terület foglalása esetén nem kell előleget behozni.

Az egyszerű válasz az, hogy minél hamarabb. De azért, ha egy kicsit jobban ki akarjuk vesézni a dolgot, területenként eltérő lehet a válasz.
A sminkek esetében, főleg, ha menyasszony vagy, akkor amint megvan a dátum, érdemes foglalni. Pláne, ha kiszállást is szeretnél. Lehetőséget biztosítok arra, hogy először csak a nevedet írjuk be a dátumhoz, hiszen több hónappal előtte még sokszor nem tudjátok pontosan, hogy hogy alakul a nagy nap menetrendje és akkor amint tisztán látsz, fixáljuk. Ilyenkor, ha jön érdeklődő még arra a napra, feltétlenül Te élvezel előnyt, de azért jelezni szoktam mindkét irányba, hogy érdemes a véglegesítést gyorsítani.
Ami a sminktetoválást illeti, ott nagyjából 4,5-5 hónapos várakozási idővel kell számolnod, mivel ez egy hosszabb folyamat és nem szeretem összezsúfolni a vendégeket, sokkal precízebben tudok dolgozni, ha mindenre van kényelmesen időnk.
Ha speciális idősávok felelnek csak meg Neked, mint például csak hétvége vagy csak 5 után vagy csak egész egyszerűen nem akarsz hónapokat várni, akkor egy speciális extra lehetőséget biztosítok neked:
Időpont két héten belül: Alapár + 30%
Időpont 1-2 napon belül: Alapár+50%
Ezek az időpontok a nyitvatartási időnkön túl kerülnek kiadásra, korlátozott számban.
A kozmetikai kezelésekre és a pilla építésre Gabi kolléganőm 1-2 héten belül tud Neked időpontot biztosítani.

Személy szerint én ritkán szoktam ragaszkodni hozzá. Ha ez az első tetoválásod és nincs semmilyen nehezítő körülmény (például sebhely vagy sérülés), akkor részemről nem szükséges a személyes találkozó.
Amennyiben már van korábbi tetoválásod, akkor nekem elegendő, ha jó minőségű fotót küldesz nekem róla. A teljes arcodról és a tetoválásról is közelit. (ez alapján sajnos előfordulhat az is, hogy a Te érdekedben nem tudom elvállalni és inkább eltávolítást fogok javasolni)
Ha mégis ragaszkodsz a személyes konzultációhoz előtte, akkor természetesen erre is van lehetőség, de ha például csak a „nem tudom, hogy milyen forma áll nekem jól” szindróma a gond, akkor ne félj, egy alapos tervezés és előrajzolás előzi meg a tetoválást.

Amennyiben nem vagy lidocain érzékeny (ha mégis, kérlek az elején szólj, lehetőleg még a bejelentkezés során), akkor tudok tompítani az érzésen. Természetesen a bőrön át felszívódó krémekkel nem tudok olyam hatást elérni, mint a kisebb műtétek során használt injekciós megoldásnál, de hidd el nekem, abszolút túlélhető és kibírható. Sok vendégem el is alszik közben.
Érdemes a ciklusodat figyelembe venni a bejelentkezés során. Az azt megelőző két napot és annak első két napját jobb, ha kihagyjuk. Sokan nagyon érzékenyek vagytok ezekben a napokban és bármit tehetek, akkor is nagyon fog fájni, illetve néhány területnél a festékanyag bennmaradása sem a legjobb.

A tervezés akár egy órát is igénybe vehet, bonyolultabb esetekben többet is.
Ehhez jön hozzá még a terület pigmentálása. Szemöldök esetében ez egy-másfél óra pluszt jelent (ha például jelentősen átalakítunk, az elég időigényes), szemhéj esetén is ugyanez a helyzet (itt a kontúr/satír vastagsága dönti el az időt), szájnál pedig egy-két óra a plusz. A száj a legnagyobb felület és egyben a legérzékenyebb is. Itt is igaz, hogy a fedés sűrűségétől (lágysatír vagy rúzsozott hatás) és a satírozott terület nagyságától (félsatír/teljes satír) függ a tetoválással eltöltött idő.
És persze az előző kérdésre visszautalva, az érzéstelenítőnek is van hatóideje.

A szemöldök tetoválás esetében minden további nélkül. Enyhe bőrpír kíséri az eljárást, de összesen ennyi az esztétikai kellemetlenség.
A szemhéj megduzzad az eljárás során, érzékenyebb szemeknél egy kicsit jobban. Ma már modern, 100%-ban természetes összetevőjű tetoválás közben ápolókat használunk, illetve otthonra is ezt ajánlom. A Rosa Herbal Skincare kimondottan erre a célra lett kifejlesztve, így jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a gyógyulást. Alkalmazása mellett szerintem nyugodtan lehet dolgozni másnap, de ha megköveteli a munkád a tökéletes megjelenést, akkor esetleg érdemes a hétvégére időzíteni tetoválást. Másnap reggelre még újra feldagadhat egy kissé.
A szájnál a tetoválás utáni duzzanat a jellemzőbb, másnapra már inkább csak az erőteljes szín lehet esetleg zavaró, de szerintem csak egy erősebb rúzs hatását kelti.
Minden olyan esetben, amikor nagyobb átalakítást csinálunk, esetleg beszéljünk erről külön is.

Átlagosan 7-10 nap a gyógyulási idő, addig egy enyhe hámlást fogsz tapasztalni. Ezalatt kerülnöd kell a direkt napfényt és szoláriumot, a seb áztatását, a terület sminkelését és minden olyan közeget, tevékenységet, ami alatt esetleg elfertőződhet. Ilyen lehet akár az edzőterem is, ha nagyon izzadós edzésformát végzel. A gyógyulási idő alatt a szín is változni fog, 30-40%-ot halványodik. A szín teljes kialakulása 3-4 hét, úgyhogy légy türelmes. Előfordulhat, hogy egyik nap még olyan, mintha nem maradt volna benn egyáltalán, majd másnap mégis látni fogod a színt. Ha még sem vagy elégedett, aggodalomra semmi ok, többek között ezért is van a korrekció. Ott még kis mértékben erősíthető, változtatható a szín.

Egy alkalmat tartalmaz az alapár. Én ragaszkodni szoktam hozzá. Lehet, hogy első ránézésre nem szükséges, de nagyító alatt biztos vagyok benne, hogy egy-két apróságot fogok látni, amit érdemes megerősíteni. Ezzel a tartósságot tudom növelni számodra és a hosszabb elégedettséget.
Második korrekcióra általában nincs szükség, de lehetőség van rá. Ha jelentősen kellett módosítanunk a már meglévő formádat vagy a nagyon zsíros bőrök esetében lehet rá szükség.

Minden esetben Hozzád igazítjuk a dolgot. Egy bizonyos mértékig irányítom a folyamatot, de mivel a Te arcodról van szó, a Te döntésed a végleges.
A technikát illetően a bőrtípusodra, a meglévő szőrzetedre és a sminkelési szokásaidra szoktam hagyatkozni. Ha nagyon zsíros a bőröd, akkor például nem javaslom a szálazott szemöldök készítését. Nem fognak szépen megmaradni a bőrödben a szálacskák és sok esetben hajlamos a szürkülésre is. Ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor is inkább kombináljuk a púderezést és a szálazást. DE! akkor is tudnod kell, hogy jó eséllyel a szálazott szélek nem sokáig maradnak szépen kivehetőek.
Ha rendszeresen festetted át magadnak a szemöldöködet, akkor az is egy támpont lehet, mert megszoktál egy markánsabb színt az arcodon. Ilyenkor jó választás a púderezés, mert nagyon hasonló gyógyult hatást ad, elégedett leszel vele. Ha mégis finomabbat szeretnél, csak nem tudtad magadnak máshogy elkészíteni eddig, akkor számodra jó választás lehet a kevert technika. Azt sem bánom, hogy eleve úgy érkezel, hogy kifested magadnak, ahogyan Te már megszoktad (akár szemhéjat és szájat is), mert bár jó eséllyel fogok rajta alakítani, de tudni fogom, hogy Neked hogyan tetszik.
A meglévő szőrzet is döntő lehet, például, ha csak egy kicsi hiány van benne, de egyébként sűrű mindenhol máshol, akkor érdemes a szálazást választani, még ha talán most divatosabb is a púderezés.
Sose a trendekre hagyatkozz elsősorban, a saját adottságaidat nézd.
A szín tekintetében ugyanez a helyzet. Ha sminkben megszoktál valamit, mutasd meg nekem mindenképpen, sokat segít, hogy olyan megoldást találjak, ami boldoggá fog tenni. Emellett befolyásolja a választást, ha van korábbi tetoválásod. Itt kérlek, hogy hagyatkozz javarészt rám a színek kiválasztásánál, mert lehet, hogy számodra meglepő színt is bele kell tennem a felhasznált pigmentek sorába, hogy a gyógyulás után olyan lehessen, amilyet megálmodtál.

Ahhoz, hogy a sebgyógyulás a legkevesebb kellemetlenséggel járjon, érdemes az erre a célra kifejlesztett utóápoló készítményt használni. A Rosa Herbal Skincare termékcsalád utóápolóit javaslom számodra. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, nem irritálja a bőrödet. Nyugtató hatóanyagai biztosítják számodra a könnyű és gyors gyógyulást és a lehető legoptimálisabb festék bennmaradást. A bőröd megfelelően hidratált és rugalmas marad, így a duzzanat és a viszketés is csak minimális lesz.
Ennek az ára 3.500 Ft területtől függetlenül, nálam tudod beszerezni.

A sminktetoválások 1-3 évre szólnak. Nem létezik egyszer és mindenkorra elkészített megoldás, ne is ez alapján keresgélj. A testtetoválók által készített tetoválások ugyan mélyebbre kerülnek, nem tűnnek el olyan gyorsan a bőrből, viszont a festék színe néhány év alatt megváltozik, sokszor igen előnytelenül. A formáról nem is beszélve. A testtetoválók általában nem jártasak a szemöldök, szemhéj és száj kialakításában, sokszor sablonnal dolgoznak, tehát mindenkinek ugyanazt készítik el. A testtetoválást nem lehet korrigálni, csak lézerrel vagy kémiai úton eltávolítani. Ez a technológia nem arcra való. Ráadásul életkorunk előrehaladtával bőrünk megereszkedik vagy akár a divat és az ízlés is megváltozhat, pont ezért jó megoldás, hogy az elhalványult sminktetoválásokat néhány évente lehet kicsit fiatalító jelleggel korrigálni. Fontos még megemlítenem, hogy a mai modern technikák a természetesség jegyében fejlődnek. Például egy szálazott szemöldök nagyon természetes külsőt kölcsönöz, de ahhoz, hogy a szálak szépen kivehetőek maradjanak, egyszer (maximum kétszer) megyünk át egy szálacskán, így kevesebb festék jut a bőrbe, mint a 10 évvel ezelőtti hagyományos „belevésős” satírozás során. Szóval egy kicsit mérlegre kell tenni az esztétikumot és a tartósságot is. A hajunkat is rendszeres időközönként festetni kell, hogy folyamatosan szép maradjon, így van ez a sminktetoválással is.

Ez mindenkinél teljesen egyedi. Függ a bőrtípustól, életkortól, környezeti hatásoktól (pl. UV sugárzás), a bevitt pigment minőségétől, mennyiségétől, a szín erősségétől.
Bőrünk életünk végéig kopik, ez egy természetes megújulási folyamat. Az alsóbb sejtsorok tolódnak felfelé, a bőr felszíne pedig folyamatosan kopik, átlagosan 28 naponta kicserélődik. A tetovált bőr a festékezett bőrréteggel együtt szintén kopik, ezért halványulnak el a sminktetoválások. A zsíros, pattanásos és vízhiányos bőrtípusúak bőre gyorsabban kopik, a fiatalok bőre szintén gyorsabban cserélődik, mint az idősebb korosztályé. Az UV sugárzásnak gyakrabban kitett bőr (napozás, szoláriumozás) szintén gyorsabban kopik, fakul.
Az átlag alapján a szemöldöktetoválásokat 1-2 éven belül, a szemhéj-és ajaktetoválásokat 2-4 évente szükséges felfrissíteni ahhoz, hogy folyamatosan szép és üde legyen.
Tehát a kopás egy természetes velejárója a dolognak, ha a normákon belül marad, akkor nem beszélhetünk arról, hogy valakinek egy elrontott tetoválása van. Ha bizonytalan vagy a saját tetoválásodat illetően, bátran kérdezz és megbeszéljük, hogy a jelenlegi állapota normális-e, illetve, hogy mi a következő lépés ahhoz, hogy újra frissé és élettelivé varázsoljuk a színét.

Létrehoztam egy hűségprogramot a vendégeim részére. Egy garanciakártyával távozol tőlem a tetoválás elkészültével, amely tartalmazza a pontos dátumokat, amik alapján tudsz tervezni. A szemhéj és száj esetében két éven belül, a szemöldök esetében pedig másfél éven belül vehető igénybe a frissítési kedvezmény, mely a mindenkori listaár felének felel meg. (ez egy alkalmat jelent és a meglévő formára vonatkozik)

Azt gondolom, hogy amikor az arcunkról van szó, nem az ár kell, hogy legyen a fő szempont. Mindig is kerestem a lehető legtökéletesebb megoldásokat, mind gépben, érzéstelenítésben és a pigmentek területén is. Ahogy egyre nagyobb az igény erre a szolgáltatása, úgy fejlődik rohamosan ez az iparág is. Ahhoz, hogy a legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárásokat tudjam Neked garantálni, magas minőségű alapanyagokra van szükség. Ehhez jön hozzá a szakmai tudásom, melyet a Te elégedettséged érdekében folyamatosan fejlesztek. Főképp ezek határozzák meg az árakat. Ha valami túl olcsó, akkor az mindig legyen gyanús.

Gyakorlatilag bármilyenre, inkább azt mondanám, hogy vannak „kötelező” események.
Ha menyasszony vagy, akkor elengedhetetlen, abban az esetben is, ha egyébként nem szoktál sminkelni. Nagyon másképp mutat az arc a képeken és a videón. Hidd el nekem, hogy lágy sminket is lehet készíteni, ami illik az egyéniségedhez, nem kell megijedni attól, hogy most éppen nem feltétlenül ez a trend. Ez a Te nagy napod, Hozzád igazodom.
A másik szerintem „kötelező” alkalom az az, ha fotókat készíttetsz magadról. Ott sem kell, hogy átváltozz (ha csak nem ez a célod éppen), de sokkal ragyogóbb, üdébb az arc az elkészült képeken egy kis sminkkel.
Ezek mellett én azt gondolom, hogy minden magunkra fordított pillanat kincset ér, úgyhogy akár egy évfordulós vacsorára vagy egy karácsonyi partira is csináltass nyugodtan sminket, megéri. Minden bezsebelt bók simogatja az ember lelkét, minden magunkra fordított perc erősít bennünket.

Én minden esetben javasolnám, még ha már régi vendégem vagy, akkor is. Ez nem arról szól, hogy én nem tudok sminkelni és gyakorolnom kell, hanem sokkal inkább arról, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Előfordulhat, hogy fogalmad sincs, hogy mit szeretnél, olyankor azért nem baj, hogy több dolgot kipróbálunk, mielőtt döntenél valami mellett. Volt például olyan menyasszonyom, aki szent meggyőződéssel állította, hogy neki nem áll jól a smink, de hát az anyukája erőlteti, hogy jöjjön el, aztán kiderült, hogy inkább az volt a gond, hogy nem nagyon értett hozzá, hogy hogyan készítse el a saját sminkjét és így lett egy fél életen át tartó negatív élménye. (azóta is sminkel, csak mostmár az ő karakterének megfelelően)
Az is egy típus, aki mindig ugyanúgy festi ki magát és ragaszkodik is a megszokott vonalak megtartásához. Általában ezzel nem is szoktatok mellé lőni, de néha egy kicsit azért szoktam terelgetni a végleges irányt. De ugye ezt sem lehet a nagy nap izgalmában megcsinálni először.
Nem bánom, ha hoztok képet, hogy mik tetszenek vagy magatokról egy régebbi sminkben, csak arra kérlek, hogy hozzám véletlenül se sminkben érkezz.
Sokat fogunk beszélgetni a szokásaidról, a ceremóniáról, a ruhádról, dekorációról és ezeket mind együtt figyelembe véve alkotjuk meg Neked a legmegfelelőbb sminket.

Az alkalmi sminkek 1-1,5 óra alatt készülnek el, így kalkulálj vele.

Biztosíthatlak afelől, hogy a legjobb minőségű dekorkozmetikumokat használom, így nem lesz gond. Az Atelier Paris gel technikával készült sminkjei rendkívül tartósak és vízállók. A sírás miatt sem kell aggódnod. Eddig még inkább csak arra volt panasz, hogy nehéz volt lemosni 😊
Így tehát inkább azt tanácsolom, kedves Menyasszony, hogy a vendégsereg közepén legyen a Te időpontod, mert, ha véletlenül valami csúszás történik (kiszállásnál MINDIG van), Te akkor is készen leszel.

Gyönyörűek a 3-4-5-6-8D-s pillák hétköznapi viseletre, de a sminkekhez nem túl praktikusak. Nagyon nehéz odaférni tőlük, nem is tudok jól benyúlni, hogy a pillatő is szép fekete lehessen. Sokszor tapasztalom azt is, hogy aki csak egy alkalomra rakat, rámegy az olcsóra és smink közben csomókban potyog ki, vagy már eleve hiányzik a fele, mire elérkezik a nagy nap. Mindenféleképpen fogok én is közé tenni egy pár tincset, a legtöbb esetben nem illeszkedik jól a sminkhez az előre feltett pilla. Itt arra gondolok, hogy nem elég hosszú bizonyos részeken, nem jól nyújtja a szemed vagy esetleg ritkás, nem egyforma. Szebbet tudok kialakítani, ha az egészet én teszem fel a smink elkészültével.
Ami a másnapot illeti, az előre felhelyezett pillák közül nagyon nehéz rendesen eltávolítani, nem túl higiénikus.

Ez egy elég összetett kérdés, minden esküvő más tempójú, menetrendű. Neked kell eldöntened, hogy számodra melyik a praktikusabb, én egy pár támpontot adok neked.
A kiszállás határozott előnye, hogy nem kell rohangálnod. Ez megnyugtató lehet egy menyasszony számára. Amit végig kell gondolnod ez esetben:

  • Nagyon okosan kell beosztani az időt, itt nem én irányítok, hanem Te (vagy az esküvőszervező) mivel én is „idegen” vagyok a helyszínen, nem dirigálhatok a vendégeknek, hogy ne késsenek vagy hogy ne akkor menjenek még el tusolni, amikor már rég nálam kellene ülniük. Összességében véve mindenki sokkal lazábban kezeli az időpontjait, ha én megyek oda és nem Ti jöttök hozzám. Innen indulnak a csúszások. És folytatódnak ott, hogy mindenki a Te szobádban akar lenni és ilyenkor előszeretettel beszéltetnek végig és szeretnek körülállni is. Sokszor el fognak hívni, hogy ellenőrizz ezt vagy azt. Esetleg, hogy üdvözöld az éppen megérkezett vendégeket.
  • Biztosítanod kell számomra a megfelelő körülményeket, hogy garantálni tudjam Neked a legjobb minőséget. Először is szükségem van egy nagy asztalra, ahova ki tudok pakolni és olyan elhelyezésre, ahol sok a fény. (főleg természetes) Tehát egy pár négyzetméter szabad terület kell, hogy legyen a szobában. (nem mindenhol van) Továbbá szükséges, hogy tudjak kezet mosni.
  • Nagy a teherbírásom, de kérlek vedd figyelembe, hogy étlen-szomjan, szünet nélkül én sem bírok ki több órát. Kiváltképp nem nyáron, 40 fokban a klíma nélküli szobában.
Ha hozzám jöttök, akkor erre számíts:
  • Minden már eleve elő van készítve, a higiénia maximális és a fények is tökéletesek.
  • Csak mi ketten vagyunk, a nap folyamán, ha jól sejtem utoljára, egy kicsit még tudsz pihenni és lazítani. Csend van és nyugalom.
  • Mindenki időpontra érkezik valahonnan messzebbről, így hamarabb el is indulnak. Általában pontosak. Szalonkörülmények között tudok egy keveset behozni a csúszáson, mert kiismerem magam, tudom, hogy mi hol van. (de persze itt is előfordulhat, hogy valaki nem ér ide pontosan, itt is lehet egy kicsi csúszás) Mivel én osztottam be az időt, én tartom a kezemben a dolgokat, végeredményében garantálni tudom Neked, hogy nem fogsz elkésni és mindenki sminkje el fog készülni. (ezt azért tettem hozzá, mert kiszállásnál egy nagyon szélsőséges esetben már előfordult, hogy több emberre! nem jutott idő, mert annyira lazán kezelte mindenki a dolgokat)
Szóval összességében Neked kell mérlegre tenni, hogy nyugodt készülődést szeretnél vagy vágysz a barátnőid nyüzsgésére és szükséged van annak a kényelmére, hogy mindenki érted menjen oda, ahol éppen vagy. Mindkét helyzet tökéletesen tud elsülni, de mindenképp beszéljünk róla előtte, egyeztessük a terveket, hogy biztosra mehessünk.

Ha eddig nem jártál kozmetikusnál, érdemes egy kicsi plusz figyelmet szentelni az arcbőrödnek. Tisztíttasd ki (maximum két héttel a nagy nap előtt legyen az utolsó nyomkodás), masszíroztasd meg, töltesd fel. A kényeztető, feszesítő kezelések a megelőző napokban is végezhetőek. Ragyogóvá teszik az arcod és a sminked jobban fog mutatni rajta, a megfelelő hidratáltságú arcbőr jobban is fogja majd tartani azt.
Ha tetováltatni szerettél volna, akkor úgy időzítsd, hogy a korrekció maximum 6 héttel az esküvő időpontja előtt legyen, semmiképpen sem később.
A szőrtelenítéseket is mindenképpen a megelőző napok egyikére időzítsd, aznap már ne gyantázz és az arcon végezendő szőrtelenítéseket is mindenképpen korábban iktasd be. Aznap, főleg a sminked időpontjában, már nem szedünk szemöldököt és bajuszt!! Nem higiénikus és a bőrpír sem biztos, hogy elmúlik.
Tehát kérlek, smink nélkül, kiszedett szemöldökkel érkezz a nagy napon hozzám. Természetesen, ha szeretnéd, nagy örömmel segítek Neked ezekben a megelőző napokban.
Bizonytalanságot okozhat, hogy szabad-e arckrémet használni, kell-e bőrradírt használni. Bátran használd a megszokott krémedet, mindenképpen le fogom tisztítani az arcodat a smink előtt és megfelelő báziskrémet fogok feltenni a bőrödre. Bőrradírt is használhatsz frissítés céljából, de csak enyhét, kíméleteset, a megelőző napokban.