BETÖLTÉS

Házirend

Kérlek, hogy egészségesen érkezz

Amennyiben garanciális szolgáltatást veszel igénybe (ingyenes korrekció, frissítés), mindenképpen hozd magaddal a garanciakártyádat!

Új vendégként a bejelentkezésedet csak úgy tudod véglegesíteni, ha 20% előleget átutalsz nekünk. Az egyeztetés alkalmával el fogjuk kérni az e-mail címedet, ahova kapni fogsz egy díjbekérőt. Onnantól kezdve 24 óra áll a rendelkezésedre annak kiegyenlítésére, addig fenntartjuk az időpontot. Amennyiben az összeg nem érkezik be adott határidőig, az időpont automatikusan törlésre kerül. Amennyiben a lefoglalt időpontod előtt maximum 48 órával (vagy hamarabb) lemondod vagy módosítod, természetesen az előleget visszautaljuk (vagy áthelyezzük). Viszont amennyiben ez nem történik meg, az előleget nem áll módunkban visszaadni.

Egyéb időpontok lemondására szintén nem lehetséges díjmentesen 48 órán belül, ennek ára 10.000Ft, mely az új időpont alkalmával fizetendő. (Ez a garanciális szolgáltatásokra is vonatkozik, tehát ha nem mondod le időben az ingyenes korrekciódat, onnantól már sajnos nem lesz ingyenes)

Kérlek, hogy pontosan érkezz.

Amennyiben jóval hamarabb érsz oda, esetlegesen zavarhatod az éppen ott tartózkodó vendéget, illetve a jelenlegi vírusos helyzetben a hosszas várakozás sem megengedett az üzleten belül.

Késés esetén maximum 15 percet tudunk elfogadni, azt is abban az esetben, ha jelzed nekünk. Amennyiben ezt meghaladja a késés, a szolgáltatást nem tudjuk elvégezni, mert sérülnének a további időpontok, illetve az általad választott szolgáltatást sem szeretnénk összecsapni. A 15 percet meghaladó, illetve nem jelzett késés 48 órán belül le nem mondott időpontnak minősül.