Tetoválás eltávolítás (NPM PMU&Tattoo Removal)


Manapság, amikor minden eddiginél népszerűbb a sminktetoválás a hölgyek (és férfiak!) körében. Sokan szeretnék könnyebben indítani a reggeleket a sminkelés megspórolásával vagy esetleg valamelyik területen hiány mutatkozik az arcon és ezen szeretnének segíteni. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen csodálatos megoldás erre a sminktetoválás és, hogy mennyi lehetőséget rejt magában.

A megfelelő kezekben.

Egyre többen gondolják úgy, hogy ez nem nagy dolog, ők is simán meg tudják csinálni, csak sokkal olcsóbban. Na ezekből a "majd én jól megmutatom" kísérletekből születnek a borzalmak, amik elcsúfítják az arcotokat. Ezeket a “szakembereket” találja meg az, aki úgy van vele, hogy ő biztosan nem fog ennyi pénzt költeni egy ilyen szolgáltatásra, amikor van olcsóbb is.

Mi baj lehet?
Számtalan hiba léphet fel. Rossz pigmentminőség, amiatt a gyógyulás után vagy később természetellenes (kék, zöld, lila, piros) színek, rossz formakialakítás, előnytelen, durva végeredmény. Sajnos van az az állapot, amikor már camouflage technikával sem tudok segíteni rajtad, ilyenkor jön a képbe az eltávolítás.
Testetoválás esetén is hatásos az eljárás. Itt is vannak kevésbé jól sikerült alkotások, melyektől örömteli lenne megszabadulni.

Kivételesen nem alkotok, hanem "rombolok"

Az NPM Removal technológia egy teljsav alapú, teljesen bőrbarát eljárás. Tulajdonképpen betetoválom a bőrödbe az etávolító folyadékot, mely a felső rétegek felé húzza azt. Így idővel a bőröd kopásával együtt eltűnik a szín.

Miért más, mint a lézer?

  • a bőrbe tetovált eltávolító folyadék mágnesként húzza magával KIFELÉ a festéket, nem pedig befelé nyomja, hogy ott a keringésedbe bekerülve távozzon (a ki tudja milyen összetevőket tartalmazó festék)
  • nem fordulhat elő hegesedés
  • szinte teljesen fájdalommentes
  • nem csak a sötét színekre használható, hanem akár a testszínű tetoválás is eltávolítható vele

Ha Neked is van elrontott tetoválásod vagy csak már egész egyszerűen nem szereted a régi delfint a bokádon , akkor keress bátran, segítek Neked!